Zaterdag 11 september 2021. 

Wandelzoektocht. 

Zeer goede wandelzoektocht, mensen stoefen ermee. 

Pool Soccer.

Niet zoveel deelnemers omdat het spel onbekend is.

Wij doen beter volgende keer. 

Darts. 

Groot succes. 

Sacoche werpen. 

Dat was ook iets nieuws. Het succes was enorm, niet omdat een zo aantrekkelijk spel was maar het was zo leuk om de pogingen van al onze buren en vrienden te zien. De sacoche is meerdere keren over de tent belanden. Plezier was er zeker. Eerst mochten de vrouwen werpen, dan hebben wij de mogelijkheid aan de mannen gegeven om te werpen en daar hebben wij ook goed gelachen. 

Dames.

Heren. 

Finalisten Darts. 

Mini golf.

Naast een speelbox, konden kinderen aan de verschillende parcours van de mini golf meedoen. 

Ook veel supporters aanwezig. 

Prijzen werden uitgedeeld ook... 

Zondag 12 september.

Receptie.

Ideaal weer, iedereen was buiten en het was zeer aangenaam. Enkele mensen van de laatste nieuwe huizen en appartementen gebouwd op de Leiehoek zijn gekomen en zijn afzonderlijk met open armen ontvangen geweest door onze wijkburgemeester en onze voorzitter Piet Noppe. Er zijn hierachter enkele foto's van de receptie. Als jullie meer foto's willen zien, kunnen jullie naar de volgende pagina "Fotogalerie" gaan. 

Trekking winnende lot ballonvaart. 

Grote dank aan onze vrijwilligers.

Dankzij onze vrienden en sympathisanten kunnen wij een kermis houden. Als niet iedereen op een foto staat, is omdat wij er geen hadden van de vriendelijke mensen die achter de schermen ons helpen de tent op te bouwen en alles op te bouwen, af te breken en te organiseren.